Hosting & Onderhoud

Persoonlijke ondersteuning

Als je eenmaal een website hebt dan moet die ook onderhouden worden. Niet alleen veranderd de informatie op je website regelmatig, ook de technische kant heeft onderhoud nodig.
Voor hulp bij het up to date houden van je website kun je ook bij Co[de]Pilot terecht.

Persoonlijke ondersteuning


Geen onzekerheid meer laat je website onderhouden door Co[de]Pilot.

Zeker als je je website niet dagelijks update kan het zijn dat je niet precies meer weet hoe het ook al weer moet. Je stelt het updaten uit of je zit een avond te puzzelen en bent niet tevreden over het resultaat.
Worden de laatste updates wel geinstalleerd zodat je beschermt bent tegen de laatste beveiligingslekken? En als het dan toch een keer mis gaat heb je dan een backup en weet je hoe je die snel kunt terugzetten?

Eerlijk is eerlijk ieder zijn vak. Wil je zeker weten dat je website er altijd strak uitziet, snel en goed beveiligd is laat je website dan hosten & onderhouden door Co[de]Pilot.

De basis voor een snelle website is goede en veilige hosting. Daarom host Co[de]Pilot jouw website op de Nederlandse servers van Digital Ocean. De hosting server word aangepast aan jouw type website en de bezoekers aantallen. Meer of minder bezoekers dan verwacht? Geen probleem ik kan op elk moment je hosting aanpassen zodat je niet betaald voor iets wat je niet gebruikt.

Ondersteuning op maat?
Neem contact op