Hi, ik ben Theo Kleine Rammelkamp

Pilot & Freelance Web developer

Niet je doorsnee developer. Na in 2004 de studie Biomedische Technologie aan de TU/e te hebben afgebroken heb ik een opleiding gevolgd tot Piloot.

Deze opleiding bracht mij in Zuid Afrika en na het het halen van mijn vliegbrevet heb ik voor Terre des Hommes een kleine medische vliegdienst geleid in het noorden van Kenia. Helaas kwam dit avontuur in 2011 tot een eind en ben ik naar Nederland teruggekeerd.

Mijn vrouw is in die tijd vanuit haar studieachtergrond bij de Design Academy in Eindhoven Kaab Design & Art gestart; eigenwijze grafische vormgeving en motion design. Kijk vooral even op haar online portfolio.

Vormgeving voor digitale media wordt steeds belangrijker, voor een goed resultaat is het belangrijk dat vormgever en developer goed op elkaar ingespeeld zijn. Door mijn technische achtergrond was het een logische stap dat ik de ontwerpen van Kaab Design & Art ging uitwerken.

Hieruit is Co[de]Pilot ontstaan. Een toepasselijke naam die niet alleen mijn kwalificaties omschrijft maar ook de manier waarop ik wil werken, als copiloot. Alleen goed door samen te werken kun je een mooi resultaat neerzetten. Samenwerking tussen vormgever, developer, fotograaf, copywriter en tussen jou als klant.

Nu is het tijd voor Co[de]Pilot om op eigen benen te staan. Ik geloof in maatwerk en ben eerlijk over de (on)mogelijkheden van jouw budget. Een startende ondernemer met klein budget kunnen we helpen met een logo en een Wordpress template van de plank. Wil je je onderscheiden met je eigen huisstijl en branding dan ben je aan het goede adres voor een eigentijdse website op maat.

Ook ben ik als freelancer beschikbaar. Voor korte tijd ondersteuning nodig binnen je vaste team? Door mijn diversiteit ben ik breed inzetbaar.