Webdesign, Wordpress

Atelier het Zwarte Schaap

De opdracht

Atelier het Zwarte Schaap is een handwerk benodigdheden winkel in Weert. De huisstijl is van Atelier het Zwarte Schaap is vormgegeven door Kaab Design & Art. Voor de website is gekozen voor de aankoop van een bestaande Wordpress template die door Co[de]Pilot is aangepast met de huisstijl elementen van Atelier het Zwarte Schaap. Door te kiezen voor een bestaande Wordpress Template met minimale aanpassingen blijven de kosten laag en krijgt je toch een eigentijdse en kwalitatief goede website.

Voor Atelier het Zwarte Schaap heb ik ook een Kassa/Voorraad beheer systeem ingericht op basis van Odoo en is er op dit moment nog een Magento webshop in ontwikkeling.

Project

Ontwikkeling van een Wordpress Child-Theme op basis van de Huisstijl elementen vormgegeven doorKaab Design & Art. De website is een 1 pagina website waar ruimte is voor het assortiment, nieuws, agenda, workshops en contact informatie.

Details

Klant Atelier het Zwarte Schaap

Jaar 2016

Mijn rol Technische uitwerking

CMS Wordpress/Child Theme

Bekijk live atelierhetzwarteschaap.nl

Klaar voor mobiel

Bijna de helft van het internetverkeer komt tegenwoordig van mobiele apparaten. De webs ite van Atelier het Zwarte Schaap is met deze gedachte ontworpen en uitgewerkt.

Uitgangspunt is dat het gebruik van de website net zo prettig moet zijn op mobiel als achter een computer of tablet.

Wat is een Child Theme?

Een Child theme is een aanpassing van een Wordpress template. Wordpress het grootste CMS beheer systeem dat op dit moment in gebruik is op het internet. Daarom zijn er ook veel Wordpress Templates te koop van 'de plank'. Deze kun je naar wens aanpassen door kleurgebruik, lettertypes, teksten en plaatjes te wijzigen.
Maar soms is dit niet voldoende om de uitstraling geheel in lijn te trekken met de huisstijl. In dit geval kan Co[de]Pilot een Child theme ontwikkelen.

Dit is ook voor de Website van Atelier het Zwarte Schaap gedaan waar door er een unieke website is ontstaan die helemaal in de sfeer is van Atelier het Zwarte Schaap.