Wordpress

Week of Perfection

De opdracht

Week of Perfection is een project van Dennis Jonkman. Dennis is health coach en auteur van van een aantal eBooks die hij verkoopt via Amazon.

Voor de promotie van zijn eBooks en de verkoop van zijn diensten als Health Coach wilde Dennis een eigen website. Co[de]Pilot heeft een voorstel gedaan voor de aankoop van en een Wordpress Template past die past bij zijn diensten.

Behalve kleuren en lettertypes is de Wordpress Template niet aangepast. Co[de]Pilot heeft Dennis ondersteuning gegeven bij het opbouwen van de pagina's en geleerd zijn eigen website te beheren.

Project

Adviseren in de aankoop van Wordpress Template. Ondersteuning bij de installatie, instellingen en opbouw van de template. Ondersteuning bij het beheer van de Wordpress site.

Details

Klant Dennis Jonkman

Jaar 2016

Mijn rol Advies en ondersteuning

CMS Wordpress

Bekijk live link

Klaar voor mobiel

Bijna de helft van het internetverkeer komt tegenwoordig van mobiele apparaten. De website van de Week of Perfection is met deze gedachte ontworpen en uitgewerkt.

Uitgangspunt is dat het gebruik van de website net zo prettig moet zijn op mobiel als achter een computer of tablet.

Starten

Het je net als Dennis een goed idee en maar weet je niet precies hie je online project van de grond krijgt? Neem dan eens contact op. Co[de]Pilot help bij het vormgeven van jouw idee en het starten van jouw project. Want een goed begin is het halve werk.